L'HORT DE CASA
-5%

L'HORT DE CASA

ROSELLÓ I OLTRA, JOSEP

18,00 €
17,10 €
IVA inclós
Editorial:
UNIVERSITAT VALENCIA
Any d'edició:
2024
Matèria
Agricultura
ISBN:
978-84-9133-711-9
Pàgines:
308
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
Mètode

Disponibilitat:

  • TENDA NAUDisponible en 2/3 dies
  • TENDA TARONGERSDisponibilitat inmediata
  • TENDA BURJASSOTDisponible en 2/3 dies
  • PUBLICACIONSDisponible en 2/3 dies
18,00 €
17,10 €
IVA inclós
Afegir a favorits

Actualment, bona part de la població roman completament aliena al procés de producció d'aliments. L'agroindústria funciona d'acord amb dinàmiques que allunyen cada vegada més la ciutadania de l'origen dels aliments que consumeix, una distància que no només és física, sinó que sovint és també conceptual. Els sabers tradicionals sobre com cultivar aliments bàsics per a la subsistència van perdent-se, alhora que s'homogeneïtzen les varietats que podem trobar als mercats, així com les cultures gastronòmiques. Podem recuperar d'alguna manera la sobirania pel que fa als productes que arriben al nostre plat? Una manera de fer-ho, que no l'única, és comptar amb un hortet propi. Tal com descobrirem en aquesta monografia, recull de la secció de Josep Roselló i Oltra a la revista Mètode entre 2011 i 2022, n'hi ha prou amb uns metres de terra -o fins i tot amb uns cossiols al balcó- per a practicar una agricultura de qualitat i ajustada a les nostres necessitats. Aquesta guia servirà d'acompanyament per a iniciar-se en el món de l'hort casolà. Una activitat apassionant que té nombrosos beneficis, individuals i col·lectius, i que ens apropa de nou al medi que ens envolta i als cicles naturals que marquen el seu esdevenir i, per tant, el nostre.

Articles relacionats

  • L'HORT DE CASA
    ROSELLÓ I OLTRA, JOSEP
    Actualment, bona part de la població roman completament aliena al procés de producció d'aliments. L'agroindústria funciona d'acord amb dinàmiques que allunyen cada vegada més la ciutadania de l'origen dels aliments que consumeix, una distància que no només és física, sinó que sovint és també conceptual. Els sabers tradicionals sobre com cultivar aliments bàsics per a la subsist...

    18,00 €17,10 €

  • LAS PODAS DE LAS ESPECIES ORNAMENTALES
    GIL-ALBERT VELARDE , FERNANDO
    Esta es la nueva edición, en un solo volumen de los libros: La poda de las especies arbustivas ornamentales, publicada en 1998 y actualizada en 2006;y La poda de las especies arbóreas ornamentales, publicada por primera vez en 2001 y actualizada en 2008. Además de cambiar la estructura y presentación del libro, el texto ha sido revisado y actualizado, también se han cambiado y ...

    30,00 €28,50 €

  • TRATADO DE VITICULTURA. VOLUMEN I Y II
    HIDALGO TOGORES, JOSE / HIDALGO FERNÁNDEZ-CANO , L.
    Esta obra en su quinta edición se compone de dos volúmenes, que recoge el conocimiento técnico en todo lo referente a la historia y cultivo del viñedo a nivel mundial, aunque estando especialmente adaptada a la realidad española. Estructurada en dos tomos, comienza con la historia de la vid y su cultivo en el mundo, describiendo a continuación de forma ordenada y estructurada, ...

    134,99 €128,24 €

  • TÉCNICAS VITÍCOLAS FRENTE AL CAMBIO CLIMÁTICO
    MARTINEZ DE TODA, FERNANDO
    El objetivo de este libro es el de recoger y presentar una serie de trabajos de investigación y reflexiones, desarrollados por mi grupo de investigación en los últimos años, sobre las técnicas vitícolas disponibles para mitigar o contrarrestar los efectos negativos de las altas temperaturas y del calentamiento climático. ...

    22,00 €20,90 €

  • CULTIVOS HERBÁCEOS EXTENSIVOS: CEREALES
    OSCA LLUCH, JOSÉ Mª

    27,60 €26,22 €

  • VADEMECUM DE SEMILLAS HORTICOLAS PORTAGRANO 2019-2020

    52,00 €49,40 €